• Crematies, begrafenissen en uitvaarten - C.J. van den Berg Uitvaartzorg

Persoonlijk en professioneel

Na het onverwachte overlijden van onze geliefde vriendin Cobi (tijdens haar vakantie, in Canada) heeft Cees Jan ons uitstekend begeleid gedurende het proces van de repatriering en daarna de uitvaart. Cees Jan dacht goed mee met de situatie waarin we zaten (niet bepaald standaard te noemen), hielp ons met praktische oplossingen, ontzorgde ons op de juiste momenten en gaf ons ruimte voor onze emoties. Op een heel prettige en persoonlijke manier. Tijdens de uitvaart zelf liep alles gesmeerd en konden wij ons volledig richten op de vrienden en nabestaanden en hadden geen omkijken naar de organisatie. Heel veel dank hiervoor, Cees Jan!

Boukje Heil

Persoonlijke begeleiding op elk vlak

Mooier had het niet gekund, en dat kwam mede door Cees Jan.
De persoonlijke begeleiding van begin tot eind was zo fijn dat je alleen maar bezig kan zijn met wat je op dat moment wil doen, rouwen.
Ook met de (klein)kinderen deed hij het goed en betrok hij ze bij alles.
Ook al wil je niet met uitvaartzorg in aanraking komen, als het weer nodig is bel ik Cees Jan.

Peter Haneveld

Fantastisch begeleiding bij onze zoon

Cees Jan heb ik al een aantal keer als steun mogen ervaren bij het verlies van een dierbare. Het was dan ook een vanzelfsprekendheid om Cees Jan te vragen bij de begeleiding rondom het overlijden van onze zoon Wiechger-Wouter. De foto spreekt voorzich, in één woord geweldig! En hoewel het vaak een treurige grondslag heeft is het altijd weer fijn om Cees Jan om je heen te hebben, wat dat aangaat zou ik hem laten invliegen aan de andere kant van de wereld als ik daar te maken krijg met een verlies. Cees Jan is onmisbaar geworden in ons leven en hoort helemaal bij de familie.

Joséphine van den Heuvel

Cees Jan heeft ons in

Cees Jan heeft ons in de afgelopen week aan de hand meegenomen na het verlies van onze moeder vlak voor kerst. Persoonlijk, warm en heel ontzorgend is alles tot in de.puntjes verzorgd. Wij hebben ons heel erg ondersteund gevoeld in een periode waarin je een hoop voor de.kiezen krijgt. Cees Jan, enorm bedankt

Sebastiaan de Reede

Mooi en warm mens.

Cees Jan heeft 2x een uitvaart voor ons geregeld, en heeft dit met de beste zorg gedaan. Hij neemt alles uit handen, heeft veel geduld en begrip en zorgt ervoor dat alles top verloopt.
Zijn warme en vriendelijke persoonlijkheid draagt bij aan een fijn afscheid van mijn dierbare.
Onwijs bedankt voor alles CJ.

Chantall

Een heel vriendelijk, betrokken en fijn mens

Na het plotseling overlijden van mijn vader moesten we een uitvaartondernemer zoeken.
Gelukkig had ik al van anderen over Cees Jan gehoord en was de keuze snel gemaakt. Ik kan niet anders zeggen dan dat alles perfect geregeld werd door hem. Hij legde alles rustig uit, dacht met ons mee en ik kon hem altijd bellen als er iets niet duidelijk was of als er vragen waren. Mede dankzij hem kunnen we terugkijken op een heel mooi en warm afscheid. Nogmaals Cees Jan heel erg bedankt voor alle goede zorgen!
Wij bevelen hem van harte aan!
Ook mede namens mijn moeder, broer en zus,
Ingrid Langeveld

Ingrid Langeveld

Onvergetelijk afscheid van onze zoon

We zijn ongelooflijk blij dat we jou hebben gevraagd het afscheid van onze zoon te begeleiden. Daardoor zijn niet alleen al onze zorgen uit handen genomen, maar zijn we ook diep geraakt door de persoonlijke wijze waarop je dit hebt gedaan. Dat heeft ons steun gegeven bij de verwerking van ons verdriet. Je voelde naadloos aan wat er nodig was en stelde de juiste vragen, zoals of we niet een voorganger van de afscheidsdienst wilden en kwam vervolgens met een naam die precies de toon raakte van ons afscheid.
Heel hartelijk bedankt daarvoor. Paulus en Marjo en Lucas Janssen

Paulus Janssen

Dank je wel Cees Jan

Dit jaar heb ik 2 x bij een overlijden te maken gehad met Cees Jan. In beide gevallen niets dan lof hoe Cees Jan dit heeft begeleid. Uit alles tijdens deze verschrikkelijke periodes blijkt dat Cees Jan zeer betrokken is en zich goed kan inleven in de situatie. Ik ben Cees Jan dan ook zeer erkentelijk wat hij allemaal heeft gedaan en betekend voor mij. Nogmaals dank voor alle goede zorgen

Jeroen Wolters

In goede handen.

Na het overlijden van mijn schoonmoeder, kwamen wij via PC Uitvaart terecht bij Cees-Jan van den Berg. Een gelukkige keuze, want deze man regelde alles tot in de puntjes.
Zaken waar wij overheen keken bracht hij discreet onder de aandacht.
Voor een verzorgde uitvaart kunnen wij Cees-Jan dan ook van harte aanbevelen.

Maarten, Karina en kinderen.

Maarten van Schalkwijk

Uitvaart van onze vader

In december 2014 overleed mijn moeder en heb ik monuta gebeld om de uitvaart te verzorgen en kwam Cees Jan bij toeval bij ons binnen lopen. Op 11 februari 2019 overleed mijn vader en heb ik BEWUST Cees Jan gebeld om ook de uitvaart van mijn vader te verzorgen. Waarom Cees Jan? Hij ontzorgt, doet wat hij zegt is integer, netjes, punctueel, denkt mee. Belde na toen mijn pa op dag van overlijden werd opgehaald met de vraag of alles was goed gegaan? Cees Jan voelt de situatie goed aan of er ook momenten zijn voor humor persoonlijk vind ik humor wel belangrijk. Wij hadden bepaalde verzoeken omtrent de uitvaart en elke keer was Cees Jan zijn antwoord; regel ik. En daarnaast is Cees Jan een fijne kerel! Kortom wij zijn meer dan tevreden over alles.

mede namens mijn zus, Edwin de Ruijter

Edwin de Ruijter

Afscheid van onze vriend

Het overlijden van je man, (schoon)vader en de grootste vriend van de kleinkinderen, hakt er enorm in. Bij binnenkomst van Cees-Jan, merkte je al dat dit een man is, die met veel liefde en empathisch vermogen, dit werk doet. Cees-Jan heeft ons vanaf het begin tot en met de uitvaart bijgestaan. Ook na de begrafenis nam hij nog contact op.
Het was een mooi en warm afscheid, soms met een lach en een traan.
Namens de hele familie wil ik Cees-Jan bedanken, je hebt een zware dag draaglijk gemaakt voor ons.

Familie van Dijk

Anita van Dijk

Vriendelijk, betrokken en flexibel

Cees-Jan werd ons aanbevolen door begraafplaats St. Petrus Banden met de woorden: ‘Hij doet het heel netjes’. En dat is helemaal waar gebleken. Cees-Jan heeft heel goed met ons meegedacht, ons de juiste suggesties op het juiste moment gedaan en hij heeft aan alle details gedacht. Toen op de ochtend van de uitvaart bleek dat ik de rozenblaadjes was vergeten te bestellen had hij ze in een kwartier geregeld. Echt heel fijn. Hij is vriendelijk, betrokken en flexibel en heeft ons op alle mogelijke manieren ontzorgd. De uitvaart precies zoals we wilden en verliep vlekkeloos. Ik kan Cees-Jan van harte aanbevelen!

Jacqueline Spaans

een warm afscheid

De uitvaart van mijn man zag ik erg tegen op,maar mijn dochter wist me gerust te stellen omdat ze goede ervaring met Cees-Jan had bij het overlijden van haar schoonvader.
Ze had niet te veel gezegd.Cees-Jan was een grote steun voor ons ,dacht overal aan .Hij belde na een tijdje zelfs terug hoe het ging.Wij kunnen hem daarom van harte aanbevelen in zulke verdrietige tijden.

Olga de Boer

olga de boer

Een afscheid om niet te vergeten !

Bij het organiseren van de uitvaart van mijn vader was Cees Jan van den Berg ons tot grote steun. Mede door zijn innemende persoonlijkheid, empatisch vermogen en flexibiliteit was het een mooi, warm afscheid. Wij bevelen hem van harte aan !

Rob van Roosendaal

Hierbij wil ik u namens

Hierbij wil ik u namens de familie danken vanaf het eerste moment van binnenkomst bij ons was er het gevoel dat met medewerking van u de uitvaart van onze moeder perfect zou verlopen het is inderdaad mede door u een waardig en respectvol afscheid van onze moeder geworden wij danken u als familie hiervoor

A Dikkescheij

Verplichte velden

Wat is uw naam?
Wat is uw email?
Wat is uw bedrijfsnaam?
Wat is uw website?
Vul hier de hoofdtekst in
Wat vindt u van CJ van den Berg Uitvaartzorg?